Når det kommer til gro telte, så er der en masse fantastiske muligheder fra små til helt store. Med gro telte så betaler man også for kvaliteten. Fx hvis du køber det billigste gro telt i dårlig kvalitet så har den en tendens til at gå i stykker ved lynlåsen. Og ved de ting man typisk lige piller ved.

De fleste kvalitets telte har typisk nogle flere ting du kan justere med. Fx har Ambient serien fra HomeBox har nogle luftventiler man kan åbne for, så du kan hjælpe dit varme problem hvis din kanalventilator ikke suger nok i forhold til den varme du har i dit telt. Hvis man gerne vil gå den billige vej og ikke lige har råd til de dyre telte.

Kan man altid vælge Secret Jardins hydro shoot serie, det er et gro telt i en lækker kvalitet. Som er til at betale for overkommelige penge. Disse telte er super nemme at samle og få i gang, det tager kun et par minutter. 

En af de bedste gro telt på markedet

Da jeg først startede ud med at gro, valgte jeg selv at købe Secret Jardins hydro shoot serie, da jeg tænkte skal ikke bruge noget avanceret da jeg er nybegynder, og det ikke lige var det helt store jeg skulle trække op af pungen. Jeg fik så købt et 80x80x180 telt, så jeg bar kunne have et par planter i mit lille telt.

Havde ikke rigtig noget at lave i min fritid, så tænkte for mig selv hvad ville være en sjov og anderledes hobby jeg kunne påtage mig. Efter der var gået nogle måneder og jeg sådan følte jeg kunne håndtere flere planter end mine tre små. Men jeg havde nogle små problemer med varmen, så snublede jeg over et telt der havde luftventiler på siderne, men det var nu lige lidt dyr, vidste ikke helt om jeg gad at investere i sådan et telt.

Havde et lille dilemma med mig selv, fordi jeg havde det varme problem og var fast indstillet. På at det var teltets skyld da den billige ikke havde nogle luftventiler. Eftersom ugerne passerede så kom min vaskeægte gør det selv mentalitet frem, tænkte for mig selv hvorfor fanden skal jeg købe et telt når jeg helt klart kan gøre det bedre.

Gik på YouTube research og undersøgte om der var nogle der havde lavet nogle DIY-telte, her faldt jeg for nogle videoer og brugte dem som en retningslinje. 

Men jeg kan også sige at det her med en vakuumpumpe fungerer – læs med her!

Noget som jeg kan stå indenfor

Nu var jeg godt udrustet til at kunne bygge mit eget telt. Jeg tog ned og købte mit materiale nede i den lokale STARK. Men jeg havde brug for noget reflekterende materiale som STARK ikke lige havde i sortiment. Så derfor gik på nettet i stedet for og ledte efter noget mylar som jeg kunne hænge op på væggen, til at danne genskin.

Jeg fandt en growshop placeret ikke langt fra Århus. Og det var perfekt for mig da jeg bar kunne lave en afhentning. Og ikke skulle tænke på fragten. De var søde og rare dernede, kundeservicen var tip-top, fik så købt en hel rulle på 30 meter. Jeg fortalte dem endda, at jeg havde tænkt mig og bygge mit eget telt, de hjalp mig lidt med hvordan man skulle gøre og processen til at komme helt i mål med god succes.

Det tog mig et par dage at sætte op mit telt op, og til min overraskelse var alle mine problemer med varmen og de andre ting væk. Jeg sparede en hel del med at bygge mit eget gro telt. Til alle jer der har en lille handyman i jer, vil jeg helt klar anbefale at bygge jeres eget.